Jeg tilbyder flere typer foredrag:

 

SØSTER TIL LÅNS

Foredrag med baggrund i min bog Søster til Låns. At dele mine erfaringer med at miste min lillesøster til leukemi har været værdsat af sorggrupper, medarbejdere i sundhedssektoren og andre, der har alvorlig sygdom tæt inde på livet.

 

OM AT SKRIVE BØGER

Skal du bruge et foredrag om at få struktureret og formidlet et fagligt materiale eller en personlig historie, så det bliver til en sammenhængende bog, kan jeg levere et par tætpakkede og inspirerende timer. Jeg bruger quiz og dialog for at engagere tilhørerne.

 

DET KREATIVE SAMARBEJDE (MED LISE BIDSTRUP)

Hvordan får man et kreativt samarbejde til at fungere, så slutresultatet bliver essensen af de bedste kvaliteter, alle parter kommer med? Og så ingen føler, de bliver nedtromlede, og ingen bliver uvenner undervejs? Anna Bridgwater og Lise Bidstrup har sammen skrevet en rost ungdomsroman, Casafuckingblanca, og der er meget mere på vej fra dem. Men de to forfattere er meget forskellige af alder og baggrund – den ene er journalist og redaktør, den anden er erfaren forfatter til især børne- og ungdomsbøger. De deler deres erfaringer med at arbejde sammen og skabe værker, som de begge er glade for, og som indeholder det bedste af dem begge.

 

Foredragene kan bestilles hos mig selv eller gennem Forfatterforedrag.dk

”Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Anna. Hun er velskrivende og god til at fange tonen i de opgaver, hun løser.”

Redaktionschef Louise Haslund-Christensen, tidl. redaktionschef, Gyldendals Forlag

Sagt om Casafuckingblanca:

”Bogen blæste jeg igennem, men den sad lidt i mig. Fordi dens indhold og budskab er godt. Jeg blev udfordret på, hvor mange fordomme jeg har, og jeg lærte noget om hvor svært det kan være at bryde med de fordomme. Nogen gange skal man helt til Casafuckingblanca.”

Bogbloggeren Bookeater

Sagt om Søster til låns:

”Men bogen er en sjælden undtagelse. Selvom den er personlig og går tæt på både liv og død, forbliver den sober, varm og helt igennem ordentlig.”

Sissel-Jo Gazan i Femina

Sagt om Søster til låns:

”Det er en smuk bog. Ordentlig og ærlig hele vejen igennem, uden føleri og falske toner.”

Edel Hildebrandt i Politiken